A táplálék = információ

Mára már tudjuk, hogy  a DNS-ünkben a hosszú élettartammal összefüggésbe hozható genetikai kapcsolók 90 százalékát jelentősen befolyásolják életmódbeli választásaink, beleértve az általunk elfogyasztott táplálékot is. Étrendi választásaink minden pillanatban lehetővé teszik, hogy befolyást gyakoroljunk génjeink kifejeződésére. Az elfogyasztott táplálék jeleket küld környezetünkből a DNS, az élet kódja felé. Minden falat amit lenyelünk, megváltoztatja a gének kifejeződését. Ebből adódóan lehetőségünk van javítani és rontani is DNS-ünk aktivitását. Az ilyen külső hatások következtében létrejövő módosulást az epigenetika tudománya vizsgája. Mit is jelent ez? Tulajdonképpen azt, hogy megfelelő étkezési és életmódbeli szokások kialakításával , kiaknázhatjuk genetikai tartalékainkat, illetve javíthatjuk “újraépíthetjük” szervezetünk működését. Ehhez ráadásul nem szükségesek csoda termékek. Bármennyire szeretnénk azt gondolni, hogy egy-egy új márka, új termék lehet az egészség, a fiatalos kisugárzás kulcsa. A megoldás valójában a mindennapos döntéseinkben rejlik. Azokban a szokásokban, melyeket lépésről lépésre egy folyamatként valósítunk meg.

www.whitelifting.com

Az igazság az, hogy ahhoz, hogy az egészséget mindig a MOST-ban de hosszú távon élvezhessük, hosszú távon kell elköteleződnünk Önmagunk mellett. Ez egész egyszerűen egyéni felelősségvállalás amellett, hogy minden nap a lehető legtöbbet tesszük meg magunkért.

A nagyszerű eredmények a legtöbbször az egyszerűségek rendszeresítéséből születnek.