Adj formát a testednek!

Mit jelent ez? 
Sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag a mérlegen látott számok alapján tűznek ki célt maguk elé. Egyértelmű, mindenki szeretne csinos, feszes, formás, sugárzó lenni, jelentsen ez szubjektíven bármit is. Ahányan vagyunk, annyiféle testkép és ízlés létezik. A testsúlyunk azonban nem feltétlenül tükrözi testkompozíciónkat, arányainkat, kisugárzásunkat. Képzeljük el, ha egyszer csak arra ébrednénk, hogy testünk eltűnt, helyette egy nagy, két-három számjegyű alak kelne ki az ágyból. Tudjuk ezzel azonosítani magunkat? Ugye, hogy nem? Hús-vér emberek vagyunk, és ebben a kifejezésben tulajdonképpen benne van minden! Ahhoz, hogy külsőleg látványos fejlődést tudjunk elérni, izmainkban, húsunkban-vérünkben kell keresni a megoldást!
 A női test formáját is az izmok adják.                        Kerek fenék, gömbölyű vállak, karcsú derék, lapos has”, ismerjük jól a kifejezéseket. Az arányos testkompozíció eléréséhez és nem mellékes megtartásához (!) a kulcs, hogy folyamatosan mozgatva, terhelve legyenek izmaink. És NEM, NEM LESZÜNK FÉRFIASAK, ez természetes körülmények között elképzelhetetlen!
Az izomépítő edzésnek ráadásul számos egészségügyi előnye van:
•	A csontrendszer erősebbé, stabilabbá válik
•	Edzi a szív-és érrendszert
•	Megerősíti az idegrendszert
•	Erősíti az immunrendszert
•	Javítja az anyagcserét, segíti a testsúly kontrollt

                      
Természetesen ez akkor működik, ha megfelelő mennyiségű és minőségű terheléssel végezzük az adott edzéseket! Ha teljesen kezdők vagyunk, érdemes segítséget kérni szakedzőktől. A jól megtervezett edzésmunka rengeteg energiát, időt spórolhat meg számunkra. Motivációnkat fenntartva ezáltal életmódot váltunk, nem csupán egy nyári formát hozunk össze.
A leghatékonyabb edzésmódszerekért látogass el szakmai oldalunkra: www.whitelifting.com 

                    

Szólj hozzá!